Vragen?? Wij helpen u graag: +316 - 16 53 66 58

CVS Promotions...meer indruk mét opdruk!!

Diensten

Elke opdrachtgever is bijzonder, elk artikel is bijzonder!! Waarom...?? Omdat uw bedrijfslogo/bedrijfsgegevens erop vermeld staan. CVS Promotions zorgt ervoor dat u gezien wordt!!

 

CVS Promotions staat voor:

* persoonlijke benadering;

* kwaliteit tegen scherpe prijzen;

* alles uit handen nemen van A t/m Z;

* korte levertijden;

* service hoog in het vaandel;

* snel schakelen tussen opdrachtgever en leverancier.


CVS Promotions is een betrouwbare partner. CVS Promotions zoekt voor u een passend product die het maximale en meest verrassende resultaat oplevert bij uw doelgroep(en).

CVS Promotions biedt doelgerichte relatiegeschenken, textiel en bedrijfskleding voor al uw contactmomenten en gelegenheden met relaties en klanten. Voor elk evenement heeft CVS Promotions een promotieartikel in zijn bestand. Denk aan muziekevenementen, (vak)beurzen, open dagen, personeelsdagen, relatiedagen etc. Al deze promotieartikelen kunnen gepersonaliseerd worden d.m.v. bedrukking. Ook voor Custom Made producten kunt u bij CVS Promotions terecht!!

CVS Promotions helpt u graag met het vinden van het juiste promotieartikel, textiel of bedrijfs- en werkkleding. Wanneer u op zoekt bent naar bedrijfskleding is het van belang dat het functioneel is en een uitstraling heeft. Uw personeel is herkenbaar en geeft uw bedrijf een proffessionele uitstraling. Vertel uw wensen en CVS Promotions zorgt voor de juiste kleding!! CVS Promotions komt graag bij u langs om het één en ander uit te leggen en te laten zien.

Wij geven u graag een vrijblijvende offerte met de scherpste prijzen.


Tip!! Wanneer u uw (bedrijfs)kleding voorziet van één of meerdere bedrijfslogo's is de kleding fiscaal aftrekbaar voor de belasting. De gezamenlijke minimale grootte van de logo's moet dan 70 m2 cm zijn!!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Mocht u nu een feestje willen geven...Ook daarin is CVS Promotions een prima partner. Vraag naar de mogelijkheden via  info@cvspromotions.nl