Vragen?? Wij helpen u graag: +316 - 16 53 66 58

CVS Promotions...meer indruk mét opdruk!!

Home

Originele (exclusieve) relatiegeschenken, textiel, bedrijfskleding en drukwerk zorgen ervoor dat uw bedrijf of vereniging enorm opvalt op een eenvoudige manier. CVS Promotions te Prinsenbeek is gespecialiseerd in het leveren van verrassende producten waarmee u een blijvende indruk achterlaat bij uw relaties en personeel. CVS Promotions doet dit voor elk budget!! Wilt u iets speciaals laten maken? Geen probleem voor CVS Promotions, dat doen wij graag voor u. Onze producten vallen altijd in de smaak en voor de realisatie werkt CVS Promotions met betrouwbare toeleveranciers.

CVS Promotions richt zich op de zakelijke en particuliere markt, van kleine ondernemingen tot grote multinationals, verenigingen, stichtingen en particulieren. In alle gevallen geldt dat CVS Promotions sterk hecht aan persoonlijk contact met de opdrachtgever. CVS Promotions is flexibel ingesteld en neemt graag de tijd om maximaal met u mee te denken!!

Bij een optimale service horen korte levertijden. CVS Promotions zorgt ervoor dat u de juiste spullen op tijd bij u in huis hebt. Dit sluit naadloos aan bij de filosofie van CVS Promotions...Alles kan bij CVS Promotions!! Daar zetten wij ons graag voor in. Het gaat er tenslotte om dat u zich in de kijker zet en uw bedrijf hoger in de markt neerzet.

CVS Promotions staat voor:

* persoonlijke benadering;

* kwaliteit tegen de scherpste prijzen;

* alles uit handen nemen van A t/m Z;

* korte levertijden;

* service hoog in het vaandel;

* snel schakelen tussen opdrachtgever en leverancier.


CVS Promotions...meer indruk mét opdruk!!